Metoda inteligenta de a face bani usor

 

       

 

CAT PUTEM CASTIGA LUNAR? 

- dupa primele 3 luni - nivel 12%                      aprox. 500 lei

- dupa primele 6 luni - nivel 17%                      aprox. 1.000 lei

- dupa primele 9 luni - nivel DIRECTOR               aprox. 2.000 lei

- dupa primele 12 luni - nivel GOLD                    aprox. 5.000 lei

- dupa primele 24 luni - nivel DIAMANT        aprox. 10.000 si 50.000 lei

 Firma Life Care reprezinta un grup de distribuitori si consumatori care si-au propus sa elimine verigile intermediare de distributie si publicitate economisind 60% din pretul final al produsului.
       Daca doriti sa va achizitionati produse in continuare la un pret mai mare platind din buzunarul dvs. publicitatea din mass media si comisioanele intermediarilor, atunci nu trebuie sa citesti mai departe deoarece firma Life Care va propune o alternativa.


                   TU - partenerul Life Care este o persoana care se inscrie (inscrierea este gratuita) in sistemul Life Care si care  din acel moment, poate sa-si inceapa propria afacere, bucurandu-se de bonusuri, reduceri si promotii.

      SPONSOR  - este persoana care ti-a prezentat afacerea Life Care. Sponsorul este persoana care te va asista permanent in activitatea ta si te va ajuta sa faci primii pasi in activitate, inclusiv in a prezenta afacerea cunoscutilor tai.

GRUP PERSONAL - se refera la toti consultantii Life Care sponsorizati direct sau indirect in organizatia unui Partener.

GROUP ONE    - organizatia Group One este formata dintr-un grup de antrepenori liberi care au reusit in viata, atat profesional cat si personal, si care au inteles ca daca nu vor da mai departe acest model de reusita, nimic din ce au reusit nu are valoare in timp.

              PVA    -fiecare produs are atasata o valoare de Puncte Valoare Afacere (PVA). Aceste puncte se cumuleaza (PVA personale + PVA Grup) si in finalul lunii in functie de grila de bonificatii te vei califica la un nivel procentual de Bonus.

1 PVA = 3.8 lei

Grila de bonusuri

2% -peste   75  PVA

4% - peste  150 PVA

7% -peste  350 PVA

10% -peste  600 PVA

   12% -peste 1100 PVA

   14% -peste 1800 PVA

   17% -peste 3100 PVA

                                       20% -peste 4500 PVA